Web Analytics Made Easy - Statcounter

جزئیات تخلف هتل 25 طبقه در دزاشیب ، تشکیل کمیته امداد و نجات حیات وحش، چرخه ناقص درمان اعتیاد، سرعت اینترنتی که از خطر سیل برای مردم اهمیت بیشتری دارد در کنار اخبار مربوط به جلسه رأی اعتماد وزیر بهداشت،‌ بخشی از مخبرهای امروز سرویس اجتماعی ایسنا است که در این بسته به مهمترین اخبار امروز اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران امروز(چهارشنبه)، بیش از 50 خبر منتشر کرد که مهم‌ترین آنها به شرح زیر است:

در جلسه دو ساعته نجفی و قالیباف چه گذشت؟

شهرام گیل‌آبادی، رئیس مرکز اطلاع رسانی شهردار تهران در مورد جزئیات دیدار قالیباف و نجفی توضیحاتی ارائه کرد.

ضیائی: جوانان، دغدغه اصلی هلال احمر است

رئیس جمعیت هلال‌احمر در مراسم تقدیر از تیم رباتیک دانش‌آموزش هلال احمر گفت: آماده‌ایم تا همسو با مأموریت‌های هلال‌احمر از فناوری‌ها و دانش روز حمایت کنیم و قطعا هلال‌احمر از هر دانش و فناوری که منجر به نتیجه شود بهره خواهد برد چراکه اگر هلال‌احمر در بهره‌گیری از تکنولوژی به دانشگاه متصل شود؛ قطعا معجزه بزرگی رخ خواهد داد.

تحلیف شورای شهر پنجم تهران اول شهریور برگزار می‌شود

مجید فراهانی، عضو منتخب شورای شهر پنجم در گفت‌وگویی که با خبرنگار شهری خبرگزاری داشته از برگزاری مراسم تحلیف شورای شهر پنجم شهر تهران در تاریخ اول شهریور خبر داده و همچنین جزئیاتی در مورد جلسه امروز منتخبان پنجم شورای شهر ارائه داده است.

جزئیات تخلف هتل 25 طبقه در دزاشیب

یکی دیگر از گفت‌وگوهای خبرنگار شهری ایسنا، با عبدالحسین مختاباد، نماینده شورای شهر چهارم است. رئیس کمیته هنری شورای شهر که چندی پیش در جلسه شورای شهر از ساخت هتل 25 طبقه در دزاشیب به عنوان یک تخلف یاد کرده بود و تذکر داده بود؛ در این گفت‌وگو به تشریح جزئیات این تخلف پرداخته است.

او در این مصاحبه تشریح کرده که چگونه ساختمانی که قرار بود 16 طبقه باشد به هتل تبدیل شده است.

چرخه ناقص درمان اعتیاد در کشور

خبرنگار سلامت خبرگزاری ایسنا نیز در گزارشی چرخه درمان اعتیاد را مورد برسی قرار داده است. در این گزارش به بررسی خدمات مراقبت معتادان پس از درمان در کشور پرداخته شده است. همچنین در این گزارش با حاجبی، مدیر کل دفتر سلامت اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت نیز گفت‌وگو شده و او از چرخه ناقص درمان اعتیاد در کشور صحبت کرده و راه‌حل این موضوع را اجرایی شدن آیین‌نامه مراقبت پس از خروج معتادان دانسته که در حال حاضر اجرا نمی‌شود.

ضرورت توجه به بازتوانی اجتماعی معتادان و جزئیات آیین‌نامه مراقبت پس از خروج معتادان از دیگر مواردی است که در راستای بررسی چرخه ناقص درمان اعتیاد در کشور به آنها توجه شده است.

تشکیل کمیته امداد و نجات حیات وحش کشور

مجید خرازیان، مدیر کل دفتر حیات وحش و آبزیان آب‌های داخلی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از تشکیل کمیته امداد و نجات حیات وحش کشور متشکل از نمایندگان منتخب تعدادی از گروه‌های مردم نهاد فعال در زمینه امداد و نجات گونه‌های جانوری و برگزاری جلسات متعدد در این زمینه خبر داد .

مجید خرازیان مقدم "تدوین سند امداد و نجات حیات وحش کشور" را گامی در جهت نجات و کاهش تلفات گونه‌های جانوری در معرض تهدید دانسته است.

افزایش ظرفیت مراکز نگهداری معتادان تا ۱۰۰۰۰ نفر

موضوع معتادان در گفت‌وگوی خبرنگار شهری ایسنا با استاندار تهران هم مورد توجه قرار گرفته و سید حسین هاشمی در این گفت‌وگو از افزایش ظرفیت مراکز جمع آوری و نگهداری معتادان متجاهر تا سقف 10 هزار نفر تا یک ماه آینده خبر داده است. او همچنین گفته که در ابتدای دولت یازدهم این ظرفیت تنها 400 نفر بوده است.

شورای شهر دیدگاه سودجویانه در شهرداری را کم کند خبرنگار محیط زیست ایسنا، پای دغدغه‌های محیط زیستی را به شورای شهر جدید باز کرده است. احمد افقهی، عضو هیات مدیره انجمن پایشگران محیط زیست ایران(پاما)، در این رابطه گفت‌وگویی با خبرنگار ایسنا داشته و بر این نکته تاکید کرده که‌ "‌شورای شهر تهران باید دیدگاه سودجویانه و آزمندانه شهرداری را کم کند و در این صورت این پارلمان محلی موفق خواهد بود." افقهی همچنین عنوان کرده که باید دیدگاه اکولوژیک به شهر، در مورد مسائل شهری مورد توجه قرار بگیرد. دیدگاهی که به گفته او در شوراهای قبلی شهر تهران مورد توجه قرار نگرفته‌اند. اینترنت پرسرعت دغدغه مردم است؛ ولی حوادث "نه" سیل اخیر که استان‌های شمال شرقی را با مشکل مواجه کرده، موضوعی است که ایسنا، به بهانه آن با کارشناسان امداد و نجات به گفت و گو نشسته و دلایل تلفات سیل‌های کشور و حساس نبودن مردم به حوادث را مورد بررسی قرار داده است. امروز هم در ادامه سلسله مصاحبه‌های ایسنا، با حسین درخشان، کارشناس امداد و نجات گفت‌وگویی منتشر شده و درخشان در این گفت‌وگو نسبت به عدم توجه مردم به حوادث انتقاد کرد و گفت: همان‌طور که تبدیل اینترنت 4G به 4.5G برای مردم دغدغه است حوادث هم باید مورد توجه آنها قرار بگیرد. عوامل تبدیل بارندگی‌های تابستانه به سیل،‌شیوه‌های افزایش آگاهی مردم و حساسیت‌زایی میان آنها از موارد دیگری بود که در این مصاحبه در مورد آن صحبت شده است. سردار اشتری: نیروی انتظامی آمر به مردم نیست فرمانده نیروی انتظامی امروز در مراسم تکریم و معارفه فرماندهی انتظامی استان اصفهان حاضر شد و در این مراسم به این موضوع اشاره کرد که " نیروی انتظامی کشور یک نیروی اجتماعی بوده و معتقد است که اعتماد با مشارکت مردم به وجود می‌آید. نیروی انتظامی آمر به مردم نیست، بلکه در کنار مردم است." حضور2600 کودک در مراکزبهزیستی به‌دلیل «زندانی»بودن والدین پیرو اعلام خبری از سوی نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی مبنی بر«رفع موانع راه‌اندازی مهدهای کودک در زندان‌ها»، خبرنگار خانواده خبرگزاری دانشجویان ایران، با محمد نفریه مدیر کل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت‌وگویی انجام داده و نفریه هم در این گفت‌وگو اعلام کرده که سازمان بهزیستی کشور این آمادگی را دارد که به هر زندان که بیش از 10 کودک در آن حضور داشته باشد، مجوز تاسیس مهدکودک ارائه کند؛ این در حالیست که بهزیستی نسبت به تربیت مربی برای این مراکز نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

بررسی صلاحیت قاضی‌زاده هاشمی در مجلس از نگاه نمایندگان موافق و مخالف

امروز در مجلس شورای اسلامی نیز نمایندگان به صحبت در مورد وزیر بهداشت در مان و آموزش پزشکی پرداختند. نمایندگانی در موافقت و مخالفت پشت تریبون قرار گرفتند که تیترهای آنها به شرح زیر است:

صفاری‌نطنزی: برنامه‌های قاضی‌زاده‌هاشمی حکایت از تسلط وی بر مسائل حوزه بهداشت است

تاجگردون: کسی بهتر از قاضی زاده هاشمی در شناسایی و رفع مشکلات نبود

ملکی: قاضی‌زاده‌هاشمی تحمل مخالف را ندارد/ وزارت بهداشت به وزارت رانت‌خواری تبدیل شده است

علیرضا بیگی: عملکرد برخی از معاونان وزارت بهداشت باعث کاهش بودجه این وزارتخانه شد

بیگدلی: با رأی بالا به قاضی‌زاده هاشمی زمینه اجرای طرح تحول فراهم شود

خاتمی: ۹۵ درصد برنامه‌های قاضی‌زاده‌هاشمی منطبق بر اسناد بالادستی است

تیتر پربازدیدترین اخبار سرویس اجتماعی نیز به شرح زیر است

افزایش ظرفیت مراکز نگهداری معتادان تا ۱۰۰۰۰ نفر/ خلاء قانونی در ساماندهی متکدیان

دیدار نجفی و قالیباف، امروز

چرخه ناقص درمان اعتیاد در کشور / احتمال بازگشت معتادان بهبود یافته به سمت مواد

بستن کمربند ایمنی برای سرنشینان عقب خودروها در جاده الزامی است

چرا در تابستان احساس خستگی می‌کنیم؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۶۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

به گزارس ایلنا، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می‌شدند اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده‌شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران