Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@16:19:15 GMT

استفاده از ظرفیت ارتش برای امداد و نجات حیات‌ وحش

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۴۷۹۹

استفاده از ظرفیت ارتش برای امداد و نجات حیات‌ وحش

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست بر استفاده از ظرفیت و توانمندی ارتش برای امداد و نجات حیات‌ وحش تأکید کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ شهاب‌الدین منتظمی، مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست در دیدار با فرمانده پادگان قوچک ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر استفاده از ظرفیت و توانمندی ارتش برای امداد و نجات حیات‌ وحش اظهار کرد: گونه‌های جانوری حیات‌ وحش همواره در معرض خطرات متعدد از جمله حوادث جاده‌ای، تله‌گذاری، بیماری‌ها و آسیب‌های ناشی از فعالیت‌های توسعه‌ای قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی سال گذشته موضوع ساماندهی امداد و نجات حیات وحش به عنوان یکی از برنامه‌های مهم سازمان در دستور کار دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش بوده است.

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست تصریح کرد: در راستای همکاری و تفاهم متقابل با حوزه تخصصی دامپزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران امیدواریم که بتوانیم از ظرفیت‌های این مرکز برای امداد و نجات حیات وحش آسیب دیده استفاده کنیم.

جزئیاتی از شرایط جدید نمونه‌برداری از حیات وحشتلف شدن 24 رأس از حیات وحش دماوند/ "طاعون نشخوارکنندگان" علت احتمالی مرگحفاظت از حیات وحش به سبک یک معلم + فیلم

منتظمی همچنین اظهار کرد: یکی از اهداف مهم این نشست، جلب مشارکت توانمندی این بخش تخصصی نظامی در کنار بخش دولتی متولی امر حفاظت از حیات وحش است تا بهره‌مندی از تمامی ظرفیت‌ها در زمینه امدادگری و حفاظت از حیات وحش نیز استفاده شود.

سرهنگ هادی فتحی؛ فرمانده پادگان قوچک ارتش نیز در این دیدار اظهار کرد: ظرفیت و توانمندی‌های این مجموعه برای کمک در حفاظت از زیستگاه، مسبوق به سابقه است که در آتش‌سوزی در منطقه حفاظت شده خائیز در استان کهگیلویه و بویراحمد اقدامات مثبتی برای کمک به گونه‌های گرفتار در آتش و یا آسیب‌دیده صورت گرفت که از سوی این مرکز انجام شده است.

همچنین، در راستای اجرایی شدن این تصمیمات مقرر شد نشست‌های کارشناسی در این زمینه برگزار شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ارتش نیروی زمینی ارتش زرهی تانک بحران های محیط زیست سازمان محیط زیست ارتش نیروی زمینی ارتش زرهی تانک بحران های محیط زیست سازمان محیط زیست دفتر حفاظت و مدیریت حیات حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر

بابک محمودی گفت: با همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت محترم و در آستانه صد و سه سالگی تشکیل جمعیت هلال احمر بر توان امدادی این جمعیت افزوده شد. در واقع اقداماتی را که درطول دوره مدیریتی اخیر این جمعیت انجام شد، می‌توان با اقدامات صد سال گذشته در جمعیت هلال احمر مقایسه کرد. این تجهیزات به مناسبت روز هلال احمر و به مرور در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: علاوه بر این مجوز خرید ۱۶۰۰ دستگاه دیگر را نیز در اختیار داریم که در حال عقد قرارداد و خرید آن هستیم. همچنین بالغ بر ۲۸۰۰ دستگاه خودروی امدادی و آمبولانس تا پایان امسال به بدنه امداد و نجات کشور اضافه خواهد شد و امیدواریم که شاهد افزایش کیفیت و خدمات ارائه شده به مردم باشیم.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: در کنار این موضوع ساخت پایگاه‌های امداد و نجات جدید با کمک دولت و استانداردی‌ها پیگیری می‌شود. در حال حاضر بالغ بر ۶۲۰ پایگاه امداد و نجات داریم و برنامه داریم تا تعداد پایگاه‌ها را به حدود ۱۰۰ پایگاه برسانیم.

محمودی با بیان اینکه در سال جاری اجرای عملیات‌های امدادی در تمام کوهستان‌ها را دنبال خواهیم کرد، گفت: تعدادی از پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای را نیز در جاده‌های تازه تاسیس ایجاد خواهیم کرد. همچنین تاکید داریم که در هر مسیر و جاده جدیدی که ساخته می‌شود، از همان ابتدا استاندارد‌های امداد و نجات را داشته و پایگاه‌هایی را احداث کنند.

وی در خصوص خودرو‌ها و آمبولانس‌های امدادی جدید که به بدنه این سازمان اضافه شده‌اند نیز گفت: تقریباً تمامی استان‌ها ها داری یک حالت فرسودگی ناوگان هستند و از این رو خودرو‌های جدید به تمامی این استان‌ها اختصاص پیدا خواهد کرد. البته در بعضی از این استان‌ها باتوجه به شرایط جغرافیایی، اقلیم، وسعت و ... مواردی در اولویت قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: عمدتاً استان‌های اصلی و حادثه خیز ما که مقصد مسافرت‌ها هستند این‌ها از نظر پایگاه‌های امداد و نجات و خودرو به طور ویژه دیده شدند ولی به طور کل با این ۲۷۰۰ دستگاه تمامی ناوگان لجستیکی استان‌های ما بروزرسانی خواهند شد و به لطف خداوند توان بسیار بالایی جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد.

محمودی در خصوص پلاک این خودرو‌ها نیز گفت: سردار رادان شخصا به این موضوع ورود کردند و انءشالله در اسرع وقت انجام خواهد شد، همچنین ما منتظر تجهیز هستیم که به محض تجهیز شدن کار پلاک‌گذاری این خودرو‌ها انجام می‌گیرد که این موضوع به خود استان‌ها واگذار می‌شود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور همچنین گفت: انءشالله در مجلس جدید بازبینی در قوان شود که ورود خودرو‌های امدادی که مشخص هستند چه مقصدی دارد و این موضوع درگیر مشکلات اداری قرار نگیرد و سریعتر به ناوگان لجستیکی هلال‌احمر اضافه شود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • پایگاه های امداد و نجات متنوع در تنگستان ایجاد شود
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • امدادرسانی به ۱۶ شهرستان درگیر آبگرفتگی در خوزستان
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در این استان
  • تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان
  • تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان
  • امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان